Výrobková řada AMG

Výrobky s označením AMG (Amino Muscle Growth) zaujímají v našem sortimentu  sportovní výživy tu nejvyšší pozici. Jedná se o výrobkovou řadu, které prošla dlouholetým vývojem. Receptury se vytvářely na základě odborných studií, výsledků praktického testování a doporučení odborníků.

Složení výrobků AMG je koncipováno tak, aby bylo dosaženo co možná nejvyššího suplementačního efektu. Nejde jen o růst svalové hmoty. AMG výrobky lze užívat i u sportovních činností, kde je růst svalů nežádoucí. Avšak u všech sportovních aktivit je důležité, aby nedocházelo k vyčerpání a poškození svalové hmoty. Požadovaného efektu lze dosáhnout upravením konzumovaného množství AMG výrobků.

V čem jsou AMG výrobky výjimečné?

Jedinečnost AMG výrobků spočívá především v kombinaci, formě a kvalitě použitých surovin. Některé účinné látky, pokud se užívají samostatně, nemají zdaleka takovou účinnost, jako v kombinaci s jednou nebo více účinnými látkami. Tomuto jevu se říká synergický efekt. Jako příklad lze uvést užívání samotných volných aminokyselin. Pokud se užívají jednotlivě, působí spíše jen jako doplněk stravy. Pokud jsou vhodně nakombinovány a navíc podpořeny vhodnou dávkou sacharidů, vitaminů a stopových prvků, pak jejich efektivita několikanásobně vzroste. Mnoho, na sobě nezávisle prováděných klinických studiích prokázalo, že při příjmu tzv. volných aminokyselin, je jejich využitelnost a efektivnost mnohem vyšší než je tomu u tzv. vázaných aminokyselin, které získáváme ve formě různých proteinových zdrojů.

Za zkoušku to rozhodně stojí!

Nebudeme zakrývat, že výrobky řady AMG se pohybují ve vyšší cenové hladině, než je tomu u standardních výrobků. Ovšem i zde platí, že to, co má na první pohled vyšší cenu, nemusí být v konečném výsledku dražší než to, co je v pořizovací ceně levnější. Vždy je potřeba porovnávat cenu a efekt. Zatímco běžné výrobky sice splní svoji funkci ke spokojenosti uživatele, výrobky AMG mu dají mnohem více ve všech směrech, které sportovci sledují – vyšší výkon, rychlejší regeneraci a tím i lepší pocit a uspokojení.